monitor

Werk je vaak op je laptop? Neem er een losse monitor bij

Wanneer je bijvoorbeeld als zzp’er of als student met grote regelmaat met je laptop bezig bent, dan is het voor zowel je prestaties als voor je werkhouding belangrijk dat je jezelf voorziet van goede materialen. Zeker voor mensen die meestal op dezelfde plek werken (doorgaans thuis) is het dan aan te raden een fijne thuiswerkplek in te richten in een ruimte die iets weg zou moeten hebben van een kantoorruimte. Hierbij zou het logisch zijn als je een losse monitor aansluit op je laptop. Welke voordelen zo’n monitor zoal te bieden kan hebben kun je lezen in de volgende alinea.

monitor

Voordelen van een losse monitor bij je laptop

Het gebruik maken van een losse monitor als laptopgebruiker kan je op de volgende manieren baat bieden:

  • Een monitor kun je dikwijls in hoogte verstellen. Zo biedt dit apparaat de mogelijkheid om ‘m op precies de juiste hoogte in te stellen. Het beeldscherm van een laptop mist deze belangrijke functionaliteit echter.
  • De kwaliteit van het beeld van een separate monitor is vaak beter dan van het beeldscherm van een laptop.
  • Een losse monitor geeft je de mogelijkheid om met twee beeldschermen tegelijk te werken. In diverse beroepen is dat tegenwoordig wel een must. Los daarvan werkt het werken met twee schermen sneller en efficiënter werken in de hand. Als gevolg daarvan ben je productiever, hetgeen ook financieel voordeel kan opleveren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *