app laten maken

Van jouw idee een app laten maken

Wanneer jij een app wilt laten ontwikkelen door een expert dan is het belangrijk een duidelijk idee op papier te hebben met de daarbij behorende wensen en eisen. Nadat je deze lijst hebt gemaakt, een budget hebt vastgesteld kun je op zoek naar een app maker. Veel app makers specialiseren zich op een bepaalde markt. Wil jij een app laten maken die zorg gerelateerd is, zoek dan een app maker die al vaker zorg gerelateerde apps heeft ontwikkeld. Zo kan de app maker ook zijn eigen inbreng geven wat je beter wel, of juist beter niet in je app kunt verwerken. Bovendien zal het ook schelen in de tijd en kosten wanneer een app ontwikkelaar ervaring heeft met het maken van soortgelijke apps. Bekijk daarom vooraf goed de portfolio’s van app makers om te kijken of ze soortgelijke apps al hebben ontwikkeld.

app laten maken

Voor welke platformen een app laten maken?

Er zijn verschillende platformen waarvoor jij een app kunt laten maken. Denk daarbij aan Android, Iphones of Ipads. Het besturingssysteem van deze platforms zijn anders en zal daarom twee verschillende versies vereisen. Ook is de resolutie van elk apparaat anders, daarom moeten apps ‘responsive’ gemaakt worden. Dit houd in dat het beeld zichzelf goed schaalt zodat alles op het desbetreffende scherm past. Er zullen ook app ontwikkelaars zijn die gespecialiseerd zijn in een bepaald platform, ook dit is gunstig voor jou als persoon die een app wilt. Hoe ervarener een app ontwikkelaar is met een bepaald platform hoe minder tijd die nodig heeft om het platform te leren kennen.

Wanneer jij een app ontwikkelaar hebt gevonden die bij jou past is het belangrijk om zijn of haar kwaliteit te controleren. Bekijk enkele van de gemaakte apps en beoordeel voor jezelf of dit is wat je zelf zou willen hebben. Hier kunnen ook vragen in naar boven komen om vervolgens te stellen aan de app ontwikkelaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *